top
steps-of-tracking-stolen-or-lost-mobile-phone

مراحل ردیابی گوشی سرقتی یا مفقودی

زمان مطالعه: 5 دقیقه

281


سرقت تلفن همراه معضلی است کە هر روز خبرها متعددی از آن در سطح جامعه بە گوش می‌رسد و بە تبع باید حقوقی را در این راستا برای مالباختگان متصور شد.

همیاب 24، سامانه اعلام سرقت و ردیابی گوشی، تبلت و لپ تاپ

در قوانین موجود درباره تلفن همراه، مواردی در مورد مجازات استفاده‌های غیرمجاز از وسایل مخابراتی و نحوه‌ی برخورد با ایجاد مزاحمت برای دیگران ذکر شده است و بعضا مصوبات پراکنده‌ای در جهت حفظ حقوق مشترکان تدوین شده است، اما این سوال مطرح است کە آیا مشترکان تلفن همراه از تمامی‌ حقوق خود در قبال این وسیله‌ی ارتباطی آگاهند؟ تاکنون کدام حقوق مشترکان بە طور مستقل بە اطلاع آن‌ها رسانده و تا امروز براساس کدام قانون عمل شده است؟ چه قانونی از حریم خصوصی اشخاص در قبال این وسیله حمایت می‌کند و آیا می‌توان با استناد بە آن، نقض‌کنندگان این حریم را مورد پیگیری قرار داد؟

با تصویب طرح رجیستری، در صورت فروش تلفن همراه (سیم کارت)، مشترک باید نسبت بە انجام مراحل قانونی (بر اساس مقررات مربوط) برای انتقال مالکیت اقدام کند. در غیراین صورت عواقب ناشی از هرگونه سوءاستفاده از این تلفن همراه و خدمات مرتبط بە عهده مشترک است.

عواقب خرید گوشی های سرقتی

گوشی‌های سرقت شده معمولا بە فروش می‌رسند، بنابراین کارشناسان تاکید دارند کە اشخاص باید در خرید گوشی‌ها دقت داشته باشند تا نسبت بە خرید انواع معتبر و دارای ضمانت‌نامه اقدام کنند، زیرا در نهایت فردی کە اینگونه گوشی را بدون فاکتور خریداری کرده، مقصر و مجرم شناخته می‌شود. شما همچنین می توانید برای اطلاع از سرقتی نبودن و رجیستر بودن گوشی که قصد خریداری آن را دارید در کنار سایر فرآیندها شماره سریال آن را از سامانه همیاب 24 استعلام بگیرید.

اما کارشناسان بە خریداران اخطار می‌دهند کە در زمان خرید گوشی تلفن همراه از فروشگاه‌هایی خرید کنند کە دارای پروانه کسب معتبر بوده و حتما فاکتور خرید ممهور دریافت کنند و با استعلام از چند فروشنده از نوع گارانتی و قیمت‌ها مطلع باشند و چنانچه بە موارد تخلفی برخورد کردند آن را بە کمیسیون رسیدگی بە شکایات اتحادیه مربوطه اطلاع دهند.

نکته:  در صورتی که می خواهید هنگام خرید، ناخواسته یک کالای سرقتی را خریداری نکنید، حتما رجیستر بودن و سرقتی نبودن دستگاه را از سامانه همیاب۲۴ استعلام بگیرید.

عواقب بعد از سرقت گوشی تلفن همراه

باید بدانید که بعد از سرقت گوشی، این تنها جنبه مادی نیست که متوجه شما شده است. چند مساله وجود دارد که در صورت عدم اطلاع شما برای مقابله با آن ها، می توانند مشکلات متعددی را برای شما به وجود بیاورند. اول اینکه ممکن است فرد با استفاده از سیم کارت روی گوشی شما مرتکب جرمی شود، ممکن است گوشی موبایل شما از مرز خارج شود و یا در داخل کشور خرید و فروش شود. حال چه اقداماتی را انجام دهیم تا از وقوع تمام این مشکلات جلوگیری شود؟

اقدامات لازم بعد از سرقت گوشی تلفن همراه

آیا همه مشترکان تلفن‌ همراه، می‌دانند در صورتی کە گوشی تلفن ‌همراهشان بە سرقت رفت چه اقدامی را برای پیگیری گوشی سرقتی انجام دهند تا از سوءاستفاده‌های احتمالی بعد از آن جلوگیری شود و سریع تر به دستگاه سرقتی خود برسند؟

زمانی که گوشی شما به سرقت می رود برای جلوگیری از سوءاستفاده های بعدی توسط کلاهبردارن به شما توصیه می کنیم در اولین فرصت سیم کارت خود را مسدود نمایید تا سارق با استفاده از سیم کارت شما مرتکب جرمی نشود که تبعات آن متوجه شما شود. برای آموزش نحوه سوزاندن سیم کارت کلیک کنید.

سپس برای فعال کردن پیگیری همیاب 24، مشخصات موبایل سرقتی را در سامانه کشوری همیاب 24 ثبت نمایید. با این کار ردیابی گوشی شما در اپراتورهای مخابراتی فعال می گردد، با اطلاع رسانی کشوری به اصناف سراسر کشور از خرید و فروش دستگاه شما جلوگیری می شود، کالای شما بین تمام کالاهای پیدا شده سراسر کشور و کلانتری ها جستجو شده و به اطلاع شما می رسد و در آخر نکته مهم اینکه همیاب24 از طریق همکاری با کلانتری ها و بازرسی های مرزی این اطمینان را می دهد که گوشی شما از مرزهای کشور خارج نخواهد شد.

حتما بخوانید: ردیابی گوشی سرقتی یا گمشده با همیاب ۲۴ چطور انجام می‌شود؟

نکته دیگری هم که وجود دارد این است که معمولا با تغییر شماره‌ سریال گوشی‌های بە سرقت‌ رفته و یا مفقود شده می‌توان از آن‌ها استفاده کرد؛ بە‌طوری کە امکان شناسایی و یا ردیابی آن‌ها از بین می‌رود اما در گوشی‌های نسل جدید کە وارد بازار می‌شوند، امکان تغییر شماره سریال وجود نداشته و یا کار بسیار مشکلی است.

 سامانه همیاب 24 با حمایت معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، کلانتری ها و اصناف سراسر کشور در خصوص تسهیل فرآیندها بستری مناسب جهت اطلاع رسانی و ردیابی کالاهای مفقودی یا سرقتی ایجاد کرده است. در صورتی که کالای دیجیتال شما ( گوشی، تبلت و لپ تاپ) مفقود یا سرقت شده است، در سامانه همیاب24 ثبت نام کنید تا مورد پیگیری قرار گیرد.

دیدگاه ها و تجربیات خود را پیرامون این نوشته برای ما بنویسید

2.8/5 - (207 امتیاز)

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه شما کاربران عزیز

  1. سلام گوشی منو دزدیدن ردیابی زدم جواب مثبت آمده ممکنه خط خودم باشه البته قبل ردیابی سوزوندم

    1
  2. سلام..امروز گوشی شوهرمو از دست بچم تو کوچه دزدیدن..بچمو کشوندن زمین دست و پاش زخم شده..تا دوساعت روشن بود بعدخاموش شد ..ما فقط تو همیاب ۲۴ ثبت کردیم و پولشو اینترنتی پرداخت کردیم ولی بعد از ثبت زده بود برای تسریع روندپیدا شدن مراحل زیر را تکیمل کنید دستم خورد اومدم بیرون الان چه جوری دوباره وارد اون مرحله بشم..از اول هم که میزنم میره اوله اولش میزنه این مشخصات ثبت شده خواهش میکنم راهنماییم کنید فردا میرم سیم کارت هاشو میسوزونم ولی توروخدا راهنماییم کنیدبرای پیدا شدن گوشیم دیگه چه کارایی باید کنم حالمون خیلی بده

    1
    1. با سلام دوست عزیز بعد از سوزاندن سیمکارت تان عدد 1 را به همان سرشماره ای که برایتان ارسال شده است پیامک کنید.

      2
  3. با سلام و عرض ادب
    میخواستم بدونم
    اطلاعات که ثبت کنیم، ردیابی و پیگیری تا چه مدت زمانی ادامه دارد و هزینه ثبت چقدر هستش؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو🙏🙏

    0
    1. با سلام دوست عزیز در پاسخ به سوالتان با ید به شما بگویم که با توجه به مدت زمانی که شما ردیابی را فعال میکنید هزینه ردیابی متفاوت است.

      0
  4. با سلام.من در سامانه همیاب ثبت نام کردم و گوشیم بعد از ۱ ماه توسط سامانه همیاب جواب مثبت اومد و مراحل قضایی رو طی کردیم و الا از من کارتن گوشی میخواد دادگاه و من به دلیل جا به جایی خونه کارتن گوشی رو پیدا نکردم.ولی گوشی به اسم من ثبت شده و به شماره من ثبت شده.راه حل چی هست

    0
    1. سلام وقتتون بخیر
      توصیه میکنم که در این باره با یک وکیل خبره صحبت کنید

      2
    2. توروخدا بگین مدل گوشیتون چی بود من گوشیم ایفون بود دزدیدنش میخوام ببینم امکانش هست پیدا بشه

      1
  5. من زمان اعلام سرقت در سامانه همیاب، گزینه ردیابی از طریق اپراتورها رو فعال نکردم، چون میخواستم سیم کارتهام رو بسوزونم. حالا اگر سارق سیم کارت داخل گوشی بذاره، آیا قابل ردیابی هست؟
    در کل بدون فعال کردن این گزینه هم گوشی قابل ردیابی هست و شانسی دارم؟

    0
    1. سلام وقتتون بخیر
      لطفا با پشتیبانی سامانه تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند

      0
  6. سلام من یه هفتس گوشیم دزدیدن همون موقع همیاب ۲۴ثبت کردم ولی کلانتری نرفتم الان میش رف یا دیگ دیره؟

    0
  7. با سلام. من دو روز پیش گوشیه موبالمو زدن. دیروز برام از icloud پیام اومد که گوشیت روشن شده اینم لوکیشنش هست. ولی تا می خواستم بازش کنم طرف icloud منو از دسترس خارج کرد.
    دیگه نتونستم ببینم. راهی وجود نداره این اسمس که برا من اومده باز بشه ببینیم گوشیه من کجاست ؟ اخه اگه این لوکیشنه باز بشه جای اون طرف معلوم میشه.

    0
    1. با سلام دوست عزیز جهت اطلاع شما عزیزان متاسفانه ردیابی‌های متعدد مکانی قابلیت پیگیری قضایی و قانونی و سندیت کامل را ندارند هرزمان در گوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار بگیرد ردیابی شده و از طریق پیامک تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده خواهد شد. در لینک زیر نیز می‌‌توانید وضعیت ردیابی کالای سرقتی/مفقودی خود را بررسی کنید. لینک رهگیری کالای دیجیتال سرقتی/مفقودی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/ol

      0
  8. سلام
    خوب هستید
    من گوشیم ب سرقت رفت
    سریعا دو سیم کارت رو سوزوندم و سیم کارت جدید گرفتم(همون شماره ها)
    الان نتیجه مثبت شده و همه کارها رو انجام دادم
    اما شکایت علیه خواهرم هست
    داستان چیه؟
    ابلاغیه اومده گفته
    شکایت علیه خواهرم هست
    اشتباه شده؟
    گوشی پیدا نشده؟
    ممنون

    0
    1. سلام وقتتون بخیر
      ردیابی سامانه همیاب24 از نوع ردیابی اپراتوری‌است و با فعال شدن سیم‌کارت برروی گوشی شما فعال و ردیابی خواهد شد، به این صورت که به محضی که سارق، سیمکارتی را داخل گوشی قرار دهد اطلاعات فرد صاحب سیمکارت برای اپراتور ارسال میشود و اصظلاحا ردیابی مثبت میشود، احتمال دارد که سارق از سیمکارت های شما قبل از سوزاندن سیمکارت استفاده کرده باشد و به همین خاطر ردیابی به نام خواهرتان در امده باشد.

      0
  9. سلام
    خوب هستید
    من گوشیم ب سرقت رفت
    سریعا دو سیم کارت رو سوزوندم و سیم کارت جدید گرفتم(همون شماره ها)
    الان نتیجه مثبت شده و همه کارها رو انجام دادم
    اما شکایت علیه خواهرم هست
    داستان چیه؟
    ابلاغیه اومده گفته
    شکایت علیه خواهرم هست
    ممنون

    0
    1. سلام وقتتون بخیر
      ردیابی سامانه همیاب24 از نوع ردیابی اپراتوری‌است و با فعال شدن سیم‌کارت برروی گوشی شما فعال و ردیابی خواهد شد این موضوع به این معناست که به محضی که گوشی را روشن کند اطلاعات فرد صاحب سیمکارت برای اپراتور ارسال میشود

      0
  10. سلام ببخشید ی سوالی داشتم.من گوشیم ردیابیش مثبت شده و اشتباه ردیابی کردن.حالا امکان دارد که بخوام تمدید کنم و دوباره ردیابی کنم؟
    اگر میشه لطفا توضیح دهید

    1
    1. سلام وقتتون بخیر
      توصیه میکنم دوباره از طریق لینک زیر ردیابی خود را فعال کنید
      لینک تمدید ردیابی کالای دیجیتال سرقتی/مفقودی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/hm

      1
  11. با سلام امروز صبح گوشی موبایلم رو دزدیدند و من سریعا در سامانه پیگیری کردم و به کلانتری هم اطلاع دادم و پرونده درست کردم و فردا به دادسرا میرم ، داخل گوشی من ۲ تا سیم کارت بود و من یکی از سیم کارت هارو سوزوندم اما اون یکی به نام یکی از اشناهامون بود که در حال حاضر اطلاع نداریم کجاست ، اگه اون یکی سیم کارت نتونیم بسوزونیم باز هم امکان ردیابی گوشی هست یا خیر ؟ لطفا پاسخگو باشید.

    0
    1. با سلام دوست عزیز باید حتما هر دوسیمکارت تان را بسوزانید. وگرنه ممکن است که ردیابی به نام همان اشنایتان که سیمکارت به نامش هست مثبت شود.

      0
  12. با سلام گوشی موبایل من امروز صبح دزدیده شد ازم روی گوشیم دوتا سیمکارت بود که هر دو مال اشنا هامون هستن
    یکی از سیمکارت هارو سوزوندیم اما اون یکی رو نمیدونم دقیقا مال کی هست و کجا هست طرف که بسوزونمش ، در سامانه همیاب هم ثبت کردم ، در کلانتری محل هم گزارش دادم و پرونده درست کردم که فردا برم دادسرا به نظر شما امکان ردیابی گوشی هست؟

    0
  13. سلام
    من یه گوشی فروختم به کسی
    ۸۰ درصد پول رو گرفتم و برای تضمین دریافت باقی پول کارتن و رجیستری گوشی رو برای خودم نگه داشتم. حالا بعد از ۳ماه اون شخص باقی پول را نمیاره راهی وجود داره برای تهدید از طریق رجیستری و ابطال گوشی؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم از کلانتری پیگیری کنید این موضوع را.
      همیاب24 سامانه استعلام و ردیابی کالاهای دیجیتال سرقتی/مفقودی.

      1
  14. سلام و عرض خسته نباشید من گوشیمو متاسفانه درد زد در سامانه ثبت کردم فقط یک سوال پیش میاد ممکنه اون طرفی که گوشیمو سرقط کرد بدون سیمکارت استفاده کنه و سیمکارتی نزنه آیا باز هم قابل ردیابی هست ؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز ردیابی سامانه همیاب24 از نوع ردیابی اپراتوری‌است و با فعال شدن سیم‌کارت برروی گوشی شما فعال و ردیابی خواهد شد.
      همیاب24 سامانه استعلام و ردیابی کالاهای دیجیتال سرقتی/مفقودی.

      0
  15. سلا من سول داشتم اینکه وقتی پیامک میاد که نتیجه شما در سایت همیاب مثبت شده است و باید به دادگستری مراجعه نمایید خب حالا من میخواستم بدونم همون لحضه که پیامک اومد باید سریع برم کلانتری یا دادگستری یانه میشه فرداش رفت یا چندروز دیگه چون برام پیامک اومد ولی جایی بودم که نمیتونستم همون موقع برم آیا میشه فرداش رفت

    1
  16. سلام من گوشیمو گم کردم و بعدش رفتم پیگیر کارم شدم و در سامانه همیاب ثبت نام کردم و بعداز چندروز برام پیام اومد و زنگ زدن بهم گفتن که نتیجه مثبت شده و باید بری تو سایت و پرینت بگیری و بعدش من رفتم و پرینت گرفتم و یه جاش دیدم نوشته منوشیه خودرا پیدا کرده ام و من فکر کردم که الان پیمک که اومده دیگه گوشیم پیدا شده و منم دیدم گزینه ایی نوشته(من گوشیه خودرا پیدا کرده ام)ومنم زدم روش و نوشت موفق باشید و بیرون اومد از سایت حالا میخوام وارد بشم تو سایت شماره مو میزنم بهم میگه شماره شما در سامانه سبت نشده.و من اشتباهی انگار زدم که گوشیمو پیدا کردم و از سامانه خارج شده حالا باید چیکار کنم.و میزنم دوباره ثبت نام کنم باید از اول همه چیزو وارد کنم و بازم هزینه ازم میگیره در صورتی که من همون اول هزینمو دادم و منتظربودم که گوشیم پیدا بشه ولی الان نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین ممنون

    0
    1. با سلام دوست عزیز لطفا سریال گوشی تان را بفرستید تا همکاران من بررسی کنید و اگر شما اتمام ردیابی زده باشید متاسفانه باید به طور مجدد در سامانه ثبت کنید.

      0
  17. سلام،گوشی آیفون 5 منو سال 92 دزدیدن،اون سال چون آیفون زیاد نبود سریالش متفاوت بود گفتن با این سریال امکان ردیابی نیست چون این سریال متفاوته، الان میشه بر اساس همون دوباره درخواست ردیابی بدم با اینکه 8سال از اون زمان میگذره؟

    1
    1. با سلام دوست عزیز بله، در لینک زیر اقدام به ثبت مشخصات گوشی سرقتی خود بفرمایید و ردیابی آن را فعال کنید تا هرزمان در گوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار گرفت ردیابی شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده شود
      لینک ثبت کالای دیجیتال سرقتی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/eg

      1
  18. سلام ببخشید من یک ماه پیش گوشیمو دزدیدن من همون وقت در سامانه ردیابی کردم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتم ایا میشود سریال گوشی رو تعقیر داده باشن لطفا راهنمایی کنید من باید چه کنم

    0
    1. با سلام دوست عزیز درسته، احتمال این کار وجود دارد اما آمار ردیابی مثبت سامانه در طول روز نشانگر احتمال ضعیف این رویداد است.

      0
  19. با سلام و عرض ادب
    من گوشیمو حدود یک سال پیش گم کردم و تازگی در برنامه همیاب ثبت کردم. ولی یک هفته گذشته و اطلاعاتی دریافت نکردم. چطور اطلاع رسانی میکنند؟ با اینکه یکی از دوستانم ردیابی زده و گفته گوشی در کجا و چه کسی با چه شماره ای استفاده میکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    2
    1. با سلام دوست عزیز هرزمان در گوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار گرفت ردیابی شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده شود.

      1
  20. سلام وقتتون بخیر
    خواهر من چند روز پیش گوشی موبایلش دزدیدن
    گوشی دوسیم کارت هست اما روی جعبه گوشی فقط یک IMEI هست اما تو سامانه همیاب زده باید هردو ثبت بشه راهی هست که پیگیری کنیم یا شدنی نیست

    0
  21. سلام ببخشید بعد از سرقت شدن گوشی و بعد سوزاندن سیمکارت و گرفتن سیمکارت جدید با همون شماره میتونیم همون موقع تو همیاب ۲۴ ثبت نام کنیم یا باید بزاریم ۱ هفته ازش بگذره؟؟

    2
    1. با سلام دوست عزیز شماره که از شما دریافت میشه صرفا برای اطلاع رسانی هست بنابراین یک شماره در دسترس را وارد کنید تا به شما اطلاع رسانی شود.

      0
  22. سلام گوشی من مفقود شده کدسیم کارت داخل گوشی رو میخواد من سیم کارت رو سوزوندم جدید گرفتم باید کد سیم کارت جدید رو بنویسم برای ثبت گوشی مفقودی ممنون

    0
    1. با سلام دوست عزیز اگر در سامانه همیاب24 ثبت سرقتی کردید بعد از سوزاندن گوشی نیازی به کد سیمکارت نیست شاید شماره تماس شما را میخواهند برای اطلاع رسانی

      1
  23. سلام من چند وقت پیش از دیوار گوشی دسته دوم خریداری کردم که چند ماه پیش سرقت شده بود الان پیامک اومده سیمکارت انداختن توو گوشی میخواستم بدونم برای مراحل بعدی قضایی حتما باید فاکتور خرید داشته باشم یا کارتن گوشی کفایت میکنه؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز، در اکثر موارد کفایت می‌کند اما بهتر است مدارک دیگری از جمله فیلم صحنه سرقت، گزارش سرقت در کلانتری، شواهد و… جهت اثبات مالکیت همراه خود داشته باشید.

      0
  24. ردیابی گوشی من توسط اپراتور رایتل مثبت شده و پیامک آن بدستم رسیده است دستور قضایی را برای رایتل فرستاده ام اما یک ماهی می شود که رایتل جواب دستور قضایی را نداده است از چه طریقی پیگیری کنم

    0
    1. با سلام دوست عزیز معمولا زمان طی شدن این روند متغیر است و بین یک هفته تا دو ماه زمان می‌برد! اما اگر این روند بیشتر از این طول کشید، باید به دادگستری برای پیگیری پروندتان مراجعه کنید و نامه‌ی پیرو دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم که مقاله پس از ردیابی مثبت گوشی موبایل، باید چه کاری انجام دهیم؟ را مطالعه نمایید.

      0
  25. سلام
    گوشي من سرقت شده و فقط كد IMEI گوشي رو دارم
    جعبه گوشي رو دارم ولي شماره سريال روش نيست
    الان براي اعلام سرقت شماره سريال رو ندارم ايرادي نداره؟ چه تو سايت همياب چه براي اعلام سرقت تو ١١٠

    0
    1. با سلام دوست عزیز برای ثبت نام در سامانه همیاب24 نیازی به سریال گوشی ندارید کافیه که imei گوشی خود داشته باشید

      1
  26. سلام.ببخشید فرستادن 1 به 100041410 الزامیه؟ینی گوشی ردیابی نمیشه اگه نکنین این کارو.
    همین طور باید با همون سیم کارت هایی که سرقت شده پیامک کنیم ؟چون وقتی می سوزونی سیم کارت جدید با همون شماره میدن

    0
    1. بله الزامی است، باید سیمکارت سوزانده شود تا از سواستفاده های احتمالی جلوگیری شود. فرد در صورتی میتوانند سیمکارت مجدد بگیرد که مدرک شناسایی شما را هم داشته باشد در غیر این صورت امکان ندارد.

      1
  27. سلام گوشی ما رو دزدیدن بعد توسامانه ثبت کردم الان پیام امده نتیجه رد یابی مثب شده حالا باید چیکار کنم یعنی مشخص شده که سیمکارت تو گوشی انداختن

    0
    1. با سلام پیمان عزیز، شما باید بعد از مثبت شدن نتیجه ردیابیی تان با در دست داشتن کارتن گوشی به مراجع قضایی مراجعه کنید.
      لینک ثبت کالای سرقتی در سامانه همیاب۲۴ : https://hamyab24.ir/l/eg

      3
  28. سلام
    کسی که گوشی مسروقه میخره. آیا پیامکی براش ارسال میشه که بفهمه این گوشی مسروقه ست؟ که خریدار بفهمه و متواری بشه؟

    0
  29. سلام وقت بخیر خسته نباشید
    گوشی من رو دزدیدن ما اول نمی‌دونستیم چیکار باید کنیم اول تو سامانه همیاب۲۴ ثبت نام کردیم بعد رفتیم سیم‌کارت ها رو سوزوندیم یه پیامک حاوی کد رهگیری و نتیجه مثبت اومد بردیم دادگاه شماره خودم بود حالا دادگاه گفته دوباره از اول بذارید ردیابی بشه
    منم بلد نیستم چجوری دوباره از اول بذاریم ردیابی بشه؟؟؟؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز در مراحل ردیابی، سوزوندن سیمکارت ذکر شده ولی اکنون با توجه به اتفاق رخ داده شده شما دوباره وارد سامانه همیاب24 شوید و مراحل ثبت گوشی سرقتی را با دقت انجام دهید اگر هم در انجام مراحل مشکلی برایتان پیش آمد با بخش پشتیبانی سامانه همیاب24 تماس بگیرید.
      شماره تماس: ۴۱۴۱۰ – ۵۱

      0
  30. سلام و عرض ادب:
    سلام مدتی هست گوشیم از تو ماشینم سرقت شده یکی از دوستان میگفت تا وقتی که شخص سارق توی گوشی سیمکارت نندازه به هیچ عنوان پیگیری نمیشه، مثلا روشنش کنه ولی بدون سیمکارت.آیا همینطوره؟
    لطفا راهنماییم کنید

    0
    1. با سلام دوست عزیز، ابتدا باید در سامانه همیاب24 گوشی سرقتی خود را ثبت کنید تا وقتی که سارق سیمکارت روی گوشی انداخت نتیجه ردیابی شما مثبت و به شما اطلاع داده شود.
      علاوه بر ان با ثبت در سامانه کشوری همیاب24: کالا شما در فروشگاه‌های سراسر کشور، کلانتری‌ها و بازرسی‌های مرزی جهت جلوگیری از خرید و فروش و جلوگیری از خارج شدن دستگاه از مر‌‌زهای کشور اطلاع‌ رسانی میشود.

      1
  31. سلام. من گوشیمو دیروز درحالی که گوشی روشن بود و قفل نبود ازم زدن
    به کلانتری مراجعه کردم
    جفت سیمکارتهام رو هم سوزوندم
    فقط ۲ تا سوال داشتم:
    1-بعد از چند روز از مسدودکردن سیمکارت باید در سامانه ثبت نام کنم؟
    2-من کد ملی و مخاطبها و عکسها و ایمبل هام همه در موبایل بوده خواستم ببینم اینکه گوشی من هنگام سرقت روشن بوده امکان اینکه سارق آن را قفل یا خاموش نکند و تمام اطلاعاتماز جمله کد ملیم رو برداره وجود داره؟
    ممنون

    0
    1. با سلام مهدی عزیز، بابت این اتفاق متاسفیم در پاسخ به سوال اولتان باید بگوییم همین الان میتوانید در سامانه همیاب24 ثبت نام کنید. همینطور باید بگویم که امکان همه این چیزایی که گفتید وجود دارد .
      صفحه ثبت برای کاربران آنلاین
      hamyab24.ir (https://hamyab24.ir/l/xp)
      مقاله برای انجام مراحل ردیابی با سامانه کشوری همیاب24
      https://hamyab24.ir/blog/wp-admin/post.php?post=9332&action=edit

      0
  32. سلام . من گوشیم‌امشب دزدیدن . بعد گوشیم‌بدون رمز‌بوده روشنش کردن و از طریق واتساپ‌به اشنایانم‌دشنام و ناسزا گفتن . میتونم مکانی که اخرین بار سیم‌کارتم‌روشن بوده رو پیدا کنم؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم برای ردیابی هر چه زودتر گوشی خود آن را در سامانه همیاب24 ثبت نمایید.
      همیاب ۲۴ سامانه استعلام و ردیابی کالای دیجیتال : https://hamyab24.ir/

      0
  33. سلام میخواستم بپرسم اگه ایرپاد اپلی که با سامسونگ استفاده میشدرو دزدیده باشن میشه کار دیگه انجام داد واسه ردیابیش؟
    چون من تو گوگل زدم نوشته بود فقط یا با اپ مای فیند یا با ایکلاد ،ممنون میشم

    0
    1. با سلام دوست عزیز تنها خود هدفون دزدیده شده یا گوشی هم به همراه اون به سرقت رفته؟

      0
  34. سلام ببخشید ‌وقتی گوشیو پیدا کردن به محض انداختن سیم کارت پیدا میشه باید چقد روی گوشی باشه تا سامانه مثبت بشه اگه یه لحظه هم بزارن پیدا میشه

    1
    1. با سلام دوست عزیز بله با لحظه‌ای فعال شدن سیم‌کارت بر روی گوشی نیز ردیابی انجام شده و مشخصات فرد استفاده کننده به دادگاه ارائه خواهد شد.

      0
  35. سلام من رفتم گوشی دسته دوم بخرم یکیو انتخاب کردم و خوشم اومد بعد از گوشی خودم از طریق سامانه همتا کد سریال گوشی رو در داخل اون وارد کردم و دستگاه رو اضافه کردم ببینم میشه یانه
    بعد پیامک اومد که این گوشی برایشخص دیگریه و اگر خریدین باید انتقال مالکیت بدین
    بعد ترسیدم و اومدم تو سامانه همیاب شماره شو که زدم دیدم گوشی سرقتیه الان شماره خط من در سامانه ثبت شده به عنوان کسی ک گوشیرو روشن کرده ؟
    من ندونسته این کارو کردم و بعد فهمیدم گوشی سرقتیه و از خرید منصرف شدم

    0
    1. با سلام دوست عزیز با دریافت گوشی و ثبت آن بعنوان گوشی پیدا شده می‌توانید به راحتی آن را به صاحب اصلی آن بازگردانید.
      درصورتی که در گوشی سرقتی سیم‌کارتی قرار داده شود نام صاحب سیم‌کارت به عنوان استفاده کننده از گوشی سرقتی به دادگاه ارائه خواهد شد.
      hamyab24.ir

      0
  36. سلام.بنده از طریق دیوار اقدام به فروش گوشی تلفن همراه کردم وطرف رسید قلابی انتقال وجه رو بهم نشون داد وعکسش رو هم برام فرستاد و گوشی و کارتن گوشی رو هم تحویلش دادم بدون اینکه پولی گرفته باشم.
    ولی انتقال مالکیت رو بنام خودمه هنوز تو نمیای 24 هم ثبت کردم لطفاً راهنماییم کنید

    0
    1. با سلام دوست عزیز همیاب24 تمام تلاش خود را برای پیدا کردن گوشی سرقتی شما انجام خواهد داد اما امیدواریم شخص دیگری هرگز به این شکل به دام نیافتد؛ فقط به پیامک دریافتی از بانک خود اعتماد کنید!

      0
  37. سلام امشب گوشی مو موقع فروش طرف گوشی مو برد فرار کرد میخوام ثبتش کنم اما ثبت نمیشه شکایتم همچی رو هم درست زدم

    0
  38. سلام من گوشیم به سرقت رفته فقط توی سامانه همیاب ۲۴ثبت نام کردم ایا کافیه یا باید اقدام دیگه ای انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت این اتفاق متاسفیم، بهتر است پس از سرقت گوشی موبایل در کلانتری محل، اعلام سرقت بفرمایید.

      0
  39. باسلام من د سامانه ثبت نام کردم الان جوابش مثبت شده فقط درسامانه همیاب 24 شماره تلفن همسرم رو زدم اون موقع سیم کارت خودم رو سوزونده بودم الان برای پیگیری تو مرجع قضایی شماره خودم رو بدم مشکلی که نیست

    0
    1. با سلام دوست عزیر خیر مشکلی نیست. صرفا شماره تماسی که در سامانه همیاب24 وارد‌ کرده‌اید را دردسرس خود نگهدارید تا درصورت ردیابی به شما اطلاع رسانی شود.

      0
  40. سلام خسته نباشید گوشی بنده تقریبا یک ماه پیش به سرقت رفت و امروز نتیجه ردیابی گوشی مثبت بود. به دفتر قضایی مراجعه کردم و یک برگه به من دادن مبنی بر ارسال شکایت به دادسرا الان احتمال اینکه گوشی پیدا بشه چقدر هست و اینکه چقدر زمان میبره تا به گوشی برسم

    1
    1. با سلام دوست عزیز گوشی شما و فرد استفاده کننده از گوشی تلفن همراه شما ردیابی شده است و بهتر است نگران نباشید. تنها اثبات مالکیت بر گوشی سرقتی بر عهده شماست.
      این منوال بسته به وضعیت پرونده شما از دو هفته تا دو ماه متغیر است.

      0
  41. سلام من حدود یک سال ونیم گوشیم رو زدم ولی هیچ پیامی برای من نیامده که پیداه شده یانه میخوام وقتی گوشی من رو دزدیدن من ثبت سامانه کردم ..میخوام بدونم گوشیم پیدا شده یا نه چجوری پیگیر باشم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

    0
    1. با سلام دوست عزیز این احتمال وجود دارد که تعرفه ردیابی شما به اتمام رسیده باشد. در لینک زیر وضعیت ردیابی کالای دیجیتال سرقتی خود را مشاهده کنید.
      لینک رهگیری کالای سرقتی/مفقودی ثبت شده در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/ol

      4
  42. سلام من حدود دو هفته پیش گوشیم رو دزدیدن و در سامانه همیاب ثبت کردم امروز پیام‌اومده تو شرکت ایرانسل ردیابی شده الان باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت مثبت شدن ردیابی شما به شما تبریک میگوییم. با کارتن گوشی و چاپ نتیجه ردیابی مثبت به مراجع قضایی جهت ثبت شکایت مراجعه بفرمایید.

      0
  43. من سیمکارتمو سوزوندم ولی بعد دوباره تحویل گرفتم .‌.. الان تو ردیابیش مشکلی ایجاد میشه؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز درصورتی که در گوشی سرقتی سیم‌کارت فعالی از شما وجود نداشته باشد خیر مشکلی به وجود نخواهد آمد.
      موفق باشید.

      0
  44. سلام ببخشید من گوشیم رو گم کردم
    بعد از اینکه گم شد داخل سامانه همیاب ثبت کردم و سیم کارت هارو سزوندم(البته یک سیم کارتم رو یک طرفه کردم)
    بعد از حدودا ۱۰ روز پیامک حاوی جواب مثبت برام ارسال شد من هم رفتم دادگاه نامه قضایی گرفتم به شرکت رایتل تحویل دادم
    میخواستم ببینم امیدی هست به پیدا شدنش یا نه اگر نیست دنبال کاراش نرم
    ممنون میشم پاسخ بدید

    0
    1. با سلام دوست عزیز نیاز است که هردو سیم‌کارت موجود در گوشی سرقتی شما سوزانده شود و امکان دارد که اختلالی در روند ردیابی ایجاد کرده باشد.

      0
  45. سلام خسته نباشید من گوشی ایفون ایکس داشتم که دزدیده شد به محض دزدیده شدن داخل همیاب ثبت سرقتی کردم وحالا گوشی من در اپراتور ایرانسل بعدازگذشت دوهفته مثبت شده وبرای نمایندگی ایرانسل پست ‌کردم به نظرشما گوشی من پیدامیشه؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز ضمن تبریک جهت مثبت شدن ردیابی شما بله به احتمال بالا در مدت کوتاهی به گوشی سرقتی خود خواهید رسید.
      همیاب24 سامانه استعلام و اعلام سرقت کالاهای دیجیتال

      0
  46. سلام من شهریور ۹۹ گوشیم رو گم کردم و در سامانه همیاب ثبت نام کردم فروردین ۱۴۰۰ پیامک اومد که ردیابی شده برین کارشو انجام بدین کارهای اولیشو انجام دادیم ولی الان ۱ماهه و نیمه که از دادگاه هیچ خبری نیست منتظر جواب از همراه اول هستن؟؟ما باید چیکار کنیم ؟؟چرا اینقد طول میکشه تا جواب بدن

    0
    1. با سلام دوست عزیز پیگیری وضعیت پرونده شما توسط خودتان انجام می‌شود ولی احتمالا روند به درستی درحال انجام است و فرد به دادگاه احضار خواهد شد.
      طبق تجربه پیگیری قضایی موارد مشابه در سراسر کشور بین یک هفته تا دو ماه زمان‌بر است و باید منتظر باشید تا دادسرا به شما اطلاع دهد.
      موفق باشید.

      2
  47. با سلام من گوشیم تتزه خریده بودم سرقت کردن تو سامانه همیاب ثبت کردم ولی میگن باید هر دوماه تمدید کنیم اگر نکنیم پیگیری نمیشه موقع ثبتش تموم میشه چیکار باید بکنیم

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت این اتفاق متاسفیم؛ بله با توجه به هزینه‌های وارده به سامانه برای ردیابی تعرفه هایی با زمان بندی های متفاوت وجود دارد که می‌توانید انتخاب و فعال کنید.
      پیشنهاد ما این است که پس از سرقت هرچه سریع تر ردیابی گوشی سرقتی خود را فعال کنید.

      2
  48. سلام ایا با ثبت در همیاب برای لپتاپ کافیه یا باید به دادگستری هم بریم وشکایت بنویسم واطلاع بدید؟؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز ثبت شکایت در دادگستری میتواند پس از ردیابی همیاب24 جهت اثبات مالکیت شما بر تلفن همراه به شما کمک کند، بهتر است که ثبت شکایت را انجام دهید.

      1
    1. با سلام دوست عزیز بابت این اتفاق خوشحالیم برای سامانه ما باعث افتخار است که بستری جهت ردیابی کالاهای دیجیتال سرقتی هموطنان عزیزمان فراهم نموده.

      0
  49. سلام ببخشید من ی گوشی خریدم الان دزدی ثبت شده است ایا من الان چیکار کنم بخدا پول نقد دادم و ندونستم دزدیه؟
    الان من سیم کارت خودم رو گذاشتم رو گوشی من مقصرم هیچ ادرسی از طرفی که گوشی رو گرفتم ندارم
    الان چیکار کنم؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز درهمه موارد خرید کالای دسته دوم این هشدار ذکر می‌شود که حتما قبل از خرید کالای خود را استعلام بگیرید.
      متاسفانه کالای خریداری شده شما سرقتی و متعلق به شخص دیگریست.
      جهت سهولت در روند قضایی و هزینه کمتر برای شما می‌توانید گزینه ثبت کالای پیدا شده را در سایت همیاب24 در لینک زیر بزنید و مشخصات خود را وارد کنید تا بدون دردسر های احتمالی کالای سرقتی به صاحب آن بازپس گردد و جهت دریافت خسارت و یا تکمیل پرونده اطلاعات و رسید خرید از فردی که گوشی را از ان گرفته اید را نزد خود نگه دارید و اقدام به ثبت شکایت بفرمایید.
      متاسفانه یا خوشبختانه راه دیگری در برابر سامانه همیاب24 نیست
      https://hamyab24.ir/track/found-phone/reg

      1
  50. سلام. خسته نباشید
    تلفن پدرم کمتر از دو سال پیش به سرقت رفت میخواستم ببینم تا چه مدت بعد از اعلام سرقت پی گیری میشه ؟ ممنون

    0
    1. با سلام دوست عزیز ارتباط به بازه زمانی سرقت ندارد مشخصات گوشی سرقتی خود را در لینک زیر وارد کرده و ردیابی را فعال کنید تا هرزمان درگوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار گرفت ردیابی شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده شود.
      لینک ثبت کالای سرقتی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/eg

      1
  51. سلام من گوشی پلمپ آک خریداری کردم که هدیه بدم اما سرقت رفت
    حتی کد فعال سازی هم روی کارتن چسبیده بود که فعال نکرده بودم
    آیا میشه کاری کرد؟

    1
    1. با سلام دوست عزیز رسید خرید خود را نزد خود نگهدارید و با استفاده از کد imei درج شده در رسید خرید آن را در سامانه همیاب24 در لینک زیر ثبت بفرمایید.
      لینک ثبت کالای دیجیتال سرقتی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/eg

      0
  52. سلام من گوشی برا زن سابقم گرفتم با سیم کارت میخواستم ازش پس بگیرم همتایه گوشی هم ب نام خودمه میتونم گوشی رو پس بگیرم ازش چیکارباید بکنم

    0
    1. با دردست داشتن کارتن گوشی به مراجع قضایی جهت ثبت شکایت مراجعه کنید.
      درصورتی که نیاز به استدلال بیشتر جهت اثبات مالکیت بر گوشی را داشتید در لینک زیر مشخصات گوشی را وارد کرده و ثبت ردیابی بزنید تا پس از ردیابی به کمک آن شکایت کنید.
      لینک ثبت کالای سرقتی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/eg

      0
  53. سلام گوشی من خیلی قدیمی و از نوع نوکیا ساده هست.چجوری میتونم اونو پیداش کنم
    یعنی از راه سیم کارت میشه ؟!؟ اونم ایرانسل؟!

    0
    1. با سلام دوست عزیز بله با ثبت مشخصات گوشی سرقتی خود در لینک زیر می‌توانید ردیابی آن را آغاز کنید تا هرزمان در گوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار بگیرد ردیابی شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده شود.
      لینک ثبت کالای دیجیتال سرقتی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/eg

      0
  54. سلام من رضا هستم خواستم بدونم تا حالا اصلا همیاب ۲۴ گوشی رو تونسته پیدا کنه به صاحبش بر گردونه یا این کار بی فایده هست

    0
    1. با سلام دوست عزیز بله طبق آمار از هر سه گوشی ثبت شده در سامانه یکی از آنها ردیابی و به دست صاحب آن رسیده است.

      4
  55. سلام گوشی پدر من مشخص نیست گم کرده یا از ش سرقت کردن در ثبت سایت چه بنویسم . ممنون

    0
  56. سلام
    ببخشید گوشی من دزدیده شده،وجه و واریز کردم و ثبت نام کردم،۱۰۰روزهو ۱۴ماه،منتهی بعد از سوزاندن خطم از طریق پیام گزینه ۱ را فرستادم دوباره الان از طریق ردیابی من شماره موبایل دیگه را وارد کردم می خواستم ببینم باید شماره خطی که دزدیده شده را بزنم یا اشکال نداره شماره دیگه را جهت ارسال کد جهت فعال سازی و ارسال پیام وارد کرده باشم.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکلی پیش نیاد .

    0
    1. شماره‌ تماسی که از شما دریافت می‌شود جهت ارتباط با شماست؛ یک شماره که دردسترستان باشد را وارد بفرمایید.

      0
  57. سلام.من گوشیم گم شده امروزه ولی زنگ میزنم بهش هنوز روشنه بنظرتون ردیابی میشه یا نه؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز پس از ثبت گوشی سرقتی خود در سامانه همیاب24 در لینک زیر حتما در اسرع وقت به سوزاندن سیم‌کارت‌های موجود در آن اقدام کنید و پس از آن تایید سوزاندن سیم‌کارت‌های موجود در گوشی سرقتی را به صورت پیامک ارسال کنید.
      اگر سیم‌کارت روی گوشی سرقتی سوزانده نشود ممکن است با فعال شدن سیم‌کارت بر روی گوشی سیم‌کارت شما ردیابی شده و ردیابی شما بی‌نتیجه خواهد شد.
      لینک ثبت کالای سرقتی در سامانه همیاب24 : https://hamyab24.ir/l/eg

      0
  58. سلام، من شهریور ماه ۹۹ به سرقت رفتن لپ تاپم رو ثبت کردم اما از اون موقع هیچ پیامی از طرف همیاب برای من ارسال نشده حتی نتیجه اولین ردیابی ک تو بخش توضیحات ذکر شده بود بعد از یک هفته اطلاع داده میشه هم ارسال نشد، یعنی هیچ امیدی برای پیدا شدنش نیست؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز ردیابی شما از زمانی که تایید سوزاندن سیم‌کارت‌های موجود در گوشی را ارسال میکنید آغاز می‌شود و تنها نتیجه آن یک هفته پس از آن برای شما ارسال خواهد شد.
      در لینک زیر فعال بودن ردیابی کالای خود را رهگیری کنید اگر تعرفه شما به اتمام رسیده باشد ردیابی نخواهد شد.
      لینک رهگیری کالای سرقتی در سامانه همیاب24 :https://hamyab24.ir/l/ol

      0
  59. سلام یک بار یک گوشی رومفقودی یا سرقتی اعلام کنیم برای همیشه میمونه یا نه باید تمیدشم بکنیپ؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز تلفن همراه شما تا زمانی که تعرفه خریداری کردید برای شما ردیابی خواهد شد اما در صورت اتمام تعرفه حداقل تا 14 ماه کالا شما با اطلاع رسانی به اصناف سراسر کشور از خرید و فروش کالا و وقوع جرم‌های بعدی جلوگیری شده و کالای سرقتی را در بین تمام کالا‌های پیدا شده سراسر کشور و کلانتری‌ها، همواره جستجو خواهد شد.

      1
  60. سلام
    من طی یک اقدام کلاهبرداری گوشیم رو خریدن که در واقع دزدیده شد چون طرف پول رو واریز نکرد و رفت سیم کارتم داخل گوشی نیست ولی با داشتن کد پانزده رقمی اعلام سرقت کردم سوالم اینجاست که آیا نیاز به سوزاندن سیم کارت هست یعنی اگر فرد با گوشی خلافی انجام بده گریبان من رو نمیگیره؟ چون اون گوشی با سیم کارت من ثبت شده ولی الان سیم کارت دست خودمه

    0
    1. با سلام دوست عزیز بله جهت جلوگیری از هرگونه ارتکاب جرم و سو استفاده از سیم‌کارت شما و جهت عدم تداخل در ردیابی اپراتوری تلفن همراه سرقتی، هرچه زودتر نسبت به سوزاندن سیم‌کارت‌‌های موجود در گوشی سرقتی خود اقدام کنید.

      0
  61. سلام من کیفمو با گوشیم اوی تاکسی جا گذاشتم الان گوشیمو خاموش کردن من سیم کارتامو مسدود کردم و مجدد گرفتم و در سامانه ثبت کردم
    امکان داره گوشیم اصلا روشن نشه چون ایفون بود و غیر قابل دسترسی واینکه اگه بخوان قطعاتشو بفروشن نیاز به روشن شدن هست ؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز امکان فلش زدن و استفاده دوباره از آن وجود دارد که در این صورت ردیابی شده و به شما از طریق پیامک و تماس تلفن گویا اطلاع داده می‌شود.
      در مورد فروش قطعات آن هم، درسته احتمال این کار وجود دارد اما آمار دریابی مثبت سامانه در طول روز نشانگر احتمال ضعیف این رویداد است.

      0
  62. سلام بنده روح اله بذرافشان هستم بیش از دو ماهه گوشی سامسونگ سی5 بنده به سرقت رفته در همیاب 24 ثبت کردم ولی دریغ از یه امید به پیداشدن

    0
    1. با سلام دوست عزیز در برخی موارد سارقان تا مدتی از کالا سرقت شده استفاده نمیکنند تا مالباخته از ردیابی و پیگیری آن منصرف شود.
      هرزمان در گوشی شما سیم‌کارتی قرار بگیرد ردیابی گوشی سرقتی شما مثبت شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده می‌شود.

      0
  63. سلام ببخشید گوشی من 22دی 99سرقت رفت و من ثبت کردم تو همباب. ولی نوشته از 29دی فعال میشه. چرا اینقدر دیرتر

    0
    1. با سلام دوست عزیز ردیابی شما از زمانی که تایید سوزاندن سیم‌کارت را به صورت پیامک در پاسخ به پیامک دریافت شده ارسال میکنید آغاز می‌شود، اما تنها نتیجه اولین ردیابی یک هفته پس از آن ارسال می‌شود نگران نباشید.

      0
  64. با سلام من در تاریخ ۹۹/۱۰/۲۵ مراحل ردیابی را تا آخر انجام دادم به من پیام اومد که ردیابی از تاریخ ۹۹/۱۱/۰۲ شروع میشه،یعنی بعد ۷ روز ردیابی انجام میشه؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز خیر ردیابی از زمانی که شما تایید سوزاندن سیم‌کارت‌های موجود در گوشی سرقتی را به صورت پیامک به پیامک دریافت شده از همیاب ارسال میکنید آغاز می‌شود. اما نتیجه اولین ردیابی یک هفته پس از آن برای شما ارسال می‌شود.

      0
  65. سلام من دوبار گوشیم دزدیده شده و هردوشون رو تو همیاب ثبت کردم الان بیشتر از یک سال شده و هنوز پیدا نشده
    هر سه ماه یک بار هم ثبت رو تمدید میکنم

    0
    1. با سلام دوست عزیز تیم همیاب24 همواره در تلاش است که کمک حال همه مالباختگان و هموطنان عزیزمان در زمان سرقت و پس از سرقت باشد ولی تا زمانی که گوشی با سیم‌کارتی‌ فعال نشده قابل ردیابی نیست.

      0
  66. با سلام

    گوشی من گم شده در سامانه همیاب هم ثبت نمودم . اگر سیمکارت در گوشی گذاشته نشود قابل ردیابی هست

    0
    1. با سلام دوست عزیز با توجه به آمار ردیابی مثبت سامانه در طول روز احتمال بدون سیم‌کارت استفاده شدن گوشی های سرقتی بسیار کم است.

      1
  67. سلام گوشی من در حال حاضر دست شخصی که میشناسم و خودم گوشی رو بهش دادم هست و اون شخص گوشی رو بهم بر نمیگردونه کارتن گوشی دست خودم چه کاری میتونم انجام بدم

    1
    1. با سلام دوست عزیز با ثبت گوشی خود در سامانه همیاب24 می‌توانید به روش کاملا قانونی به تلفن همراه خود برسید.
      جهت ثبت گوشی خود از لینک زیر استفاده کنید.
      https://hamyab24.ir/l/eg

      0
  68. با سلام، اگر روی گوشی من که دزدیده شده و شکایت کردم سیم‌کارت انداخته شود چقدر طول می‌کشه شناسایی بشه؟ با تشکر

    0
    1. سلام دوست عزیز هر زمان که در گوشی شما سیم‌کارتی قرار بگیرد، ردیابی گوشی شما مثبت شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده می‌شود.

      1
  69. سامانه همياب تا چه مدت به پيدا كردن گوشي اقدام ميكند؟؟ يعني مدت زمان خاصي داره؟

    0
    1. با سلام مریم عزیز بر اساس تعرفه می‌باشد؛ تعرفه ها درون سایت موجود می‌باشد.

      0
  70. سلام.خسته نباشید.من یه گوشی نوکیای ساده داشتم که توی اتاقم سر باغ گذاشته بودم دزد اومده یه مقدار وسایل با گوشی رو برده ایا امکان داره که گوشیهای ساده را هم بشه ردیابی کرد؟

    0
    1. سلام دوست عزیز بابت اتفاقی ک افتاده متاسفیم. بله میتوانید مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت نمایید تا ردیابی گوشی شما آغاز شود.

      0
  71. با سلام . من یه گوشی میخوام بخرم با کارتن و پلمپ طرف قیمت ارزون میده , من می ترسم با کارتن و همین حالت پلمپ دزدیده باشه از کجا میتونم بفهم دزدی هست یا نه ؟

    0
    1. سلام فاطمه عزیز میتوانید در سامانه همیاب جهت استعلام از سرقتی یا مفقودی بودن دستگاه اطمینان حاصل کنید.

      0
  72. سلام من گوشیم روبه زور قمه ازم گرفتن ولی کلانتری هیچ کاری برام نکرد و فقط فرم پر کردم اونم عنوان رو اینطوری نوشت که تحصیل نامشروع مال، درحالی که باید مینوشت سرقت به عنف ، ولی دزدها گوشی رو روشن نمیکنن بلکه به قیمت خیلی کم قطعاتش رو میفروشن آیااینطوری میشه پیداش کرد؟

    0
    1. با سلام محمد عزیز بابت این اتفاق متاسفیم میتوانید مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت نمایید تا ردیابی گوشی شما آغاز شود و از هر سه گوشی یک گوشی ردیابی می شود.

      0
  73. منظور از مراجع قضایی دقیقا کجاست هر جا میریم ارجاع میدیم جای دیگه

    0
    1. با سلام منظور از مراجع قضایی، کلانتری‌ و دادگستری و دادسرا می باشد.

      0
  74. با سلام من یک گوشی باکارتن خریدم البته کارتن رو چون پولم کم بودگروگذاشتم بعداز مدتی با یکی ازرفیقهام به مشکل برخوردم چون رفیقم ازنبودکارتن گوشی آگاه بودبعدهادیدم یکروزه به برادرزاده ام وهم شماره این اقا که قبلان من بهش زنگزده بودم رواگاهی به برادرزاده ام نشون داد ه بودکه این شماره مال کیه وووبدبختی اینجاست که من بارهاگوشی رواستعلام زده بودم و هیچ چیزی درباره سرقتی بودن گوشی ثبت نشده بودوهمیاب ۲۴میگفت این گوشی غیرقانونی وارد شده درسامانه همیاب ۲۴ثبت نشده است الان من نمیدونم چیکارکنم که شایدکارهمین رفیقم شایدباشه که بااستفاده ازیک اشنامیخوادبامن تصویه حساب کنه شماروبخداکمکم کنید

    1
    1. با سلام محمد عزیز با پشتیبانی سامانه همتا تماس بگیرید راهنماییتان میکنند.

      0
  75. سلام..گوشیم گم شده و کسی که پیدا کرده یا از من زده گوشی را خاموش کرده..سیم کارت را المثنی گرفتم..در سامانه همیاب 24 هم ثبت و اعلام مفقودی کردم. آیا لازم است کار دیگه ای هم بکنم؟؟ با تشکر

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت اتفاقی که افتاده متاسفیم زمانی که در گوشی شما سیم کارت قرار بگیرد گوشی شما ردیابی می شود و برای شما پیامک ردیابی مثبت برای شما ارسال می شود.

      0
  76. با سلام من سیم کارت خودم در گوشیم هست دیروز گوشیم و ازم زدن اما گوشیم خاموشه اموال رد یابی هست یا باید روشن بشع؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت اتفاقی که برای شما افتاده متاسفیم گوشی خود را در سامانه همیاب 24 ثبت کنید تا ردیابی دستگاه شما آغاز شود علاوه بر این سامانه همیاب با اطلاع رسانی به بازرسی های مرزی و اصناف از خروج کالای شما از کشور و از خرید و فروش آن جلوگیری میکند.

      0
  77. سلام .بخدا من با هزار بدبختی گوشی خریدم دو روز پیش ازم دزدیدن امکان داره کدش رو بسوزونن؟

    0
    1. با سلام نرگس عزیز تغییر شماره سریال گوشی نیاز به تخصص بالایی دارد و اگر این اقدام صورت بگیرد در قسمت سامانه همتا و طرح رجیستری به مشکل میخورند، میتوانید مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت نمایید تا ردیابی گوشی شما آغاز شود.

      0
  78. سلام گوشی منو فروردین 99 زدن همون موقع به کلانتری رفتم شکایت نامه طرح کردم و در همیاب هم ثبت نام کردم سیمکارتم رو هم سوزوندم و سیمکارت دیگه ای با همون شماره خریدم و در گوشی دیگه ای انداختم ولی همیاب بعد دو ماه وقتش تموم شد و من دوباره ثبت نام کردم اما هنوز گوشیم پیدا نشده مگه نمیگید همیاب نمیذاره گوشی خرید و فروش بشه یا از مرز رد بشه پس چرا گوشیم هنوز پیدا نشده؟؟؟؟

    0
    1. با سلام بابت اتفاقی که برای شما افتاده است متاسفیم زمانی که در گوشی شما سیم کارت قرار بگیرد ردیابی می شود سپس با پرینت پیامک و جعبه گوشی به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  79. سلام وقت بخیر من متاسفانه سریال گوشیم رو ندارم از طریق شماره سیم کارت همراه اولم میتونم ردیابی کنم؟گوشیم نوکیا ساده بوده

    1
  80. سلام. گوشی من را در اتوبوس زدند. به کلانتری رفتم گفتند که در سامانه همیاب ثبت‌نام کنم. آیا لازم است طرح شکایت کنم یا همین اعلام در سایت، تا زمان پیدا شدن گوشی کفایت می‌کند؟

    0
    1. با سلام بهزاد عزیز بابت اتفاقی که برای شما افتاده است متاسفیم برای اطمینان میتوانید در کلانتری نیز پیگیری نمایید اما سامانه همیاب با کلانتری ها همکاری دارد و پس از ردیابی مثبت توسط سامانه همیاب باید به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  81. باسلام من در سامانه همیاب تبلتمو ثبت کردم حالا باید منتظر بمونم یا ک کار دیگ ای هست باید بکنم؟

    0
    1. با سلام آرش عزیز زمانی که در تبلت شما سیم کارت قرار بگیرد ردیابی می شود و برای شما پیامک ردیابی ارسال می شود سپس با جعبه گوشی و پرینت پیامک ردیابی به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  82. با سلام. بنده نتیجه ردیابی ام مثبت شده و در فروردین ماه روند قضایی رو طی کردم و دادسرا به مرجع قضایی ایرانسل درخواست زد. ولی از اون موقه تا حالا هنوز هیچ خبری نشده. تکلیف چیه؟

    0
    1. با سلام حامد عزیز خوشحالیم که ردیابی شما مثبت شده است مجدد به دادگاه مراجعه نمایید و پیگیری های لازم را انجام دهید.

      0
  83. سلام بنده گوشیم به سرقت رفته والان در سامانه ثبت کردم تازه خریدم چون از اشا خریدم فرصت گیرنیاوردم تغییر مالکیت بدم الان کارتون گوشی دستمه اگه نتیجه ردیابی مثبت شد میتونم بامدارک شناسایی خودم وکارتون گوشی برای مراحل بعد اقدام کنم؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت اتفاقی که برای شما افتاده است متاسفیم بله با جعبه گوشی میتوانید اثبات مالکیت نمایید.

      0
  84. سلام. یه ماه پیش ردیابی گوشی من مثبت شد ولی رفتم دادسرا و گفتن صاحب سیمکارت فوت شده. الان اگه سیمکارتای دیگه رو گوشیم انداخته بشه دیگه قرار نیس ردیابی شه؟ ینی ردیابی فقط واسه اولین سیمکارتیه که رو گوشی انداخته میشه؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز با پشتیبانی تماس بگیرید راهنماییتون می کنند.
      051-41410

      0
  85. گوشی بنده اوایل بهمن ماه سال گذشته به سرقت رفت و ۴۰۵ روزه در سامانه فعالش کردم، اما بعد از اون دیگه تمدید نکردم

    وقتی تو تنظیمات جیمیل میرم هنوز برام قابل مشاهدست و اخرین تاریخ سینک شدنش با گوگل برای همون روزه

    فکر میکنم اگه فلش زده بودنش الان نباید برام قابل مشاهده میبود

    بنظر شما این گوشی همچنان روشن نشده؟

    0
    1. با سلام پارسا عزیز به احتمال زیاد گوشی شما هنوز روشن نشده است چون معمولا پس از روشن کردن گوشی آنرا را فلش میزنند و اطلاعات جیمیل شما از گوشی حذف می شود و در گوگل دیده نمی شود.

      0
  86. سلام وقت بخیر
    خواستم بدونم که آیا میتونم به خاطر گوشی سرقت شده مادرم که خودش به علت مریضی نمیتونه پیگیر شکایت از دادسرا بشه، من به جای مادرم پیگیر شکایت بشم؟ برام پیامک اومده که ردیابی گوشی مثبت بوده و باید به دادسرا مراجعه کنید

    0
    1. با سلام دوست عزیز خوشحالیم که گوشی ردیابی شده است بله با جعبه گوشی و پرینت پیامک ردیابی و مدارک شناسایی مادرتان و خودتان به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  87. سلام گوشی من پیدا شده با تشکر از شم میشه مراحل بعد پیدا شدن توسط ردیابی ایرانسل رو بگید وزمان رسیدن به موبایل سرقتی رو ممنون

    0
    1. با سلام دوست عزیز خوشحالیم که گوشی شما ردیابی شده است با جعبه گوشی و پرینت پیامک ردیابی به مراجع قضایی مراجعه نمایید، این روند معمولا بین دو هفته تا دو ماه طول می کشد.

      0
  88. سلام
    ردیابی گوشی من دو هفته پیش مثبت شد و من رفتم دادسرا و مراحلشو انجام دادن و پیام اومد پرونده شما به شعبه… دادیاری ارجاع شد
    میخواستم ببینم حالا که گوشی پیدا شده چطور اقدام میکنن؟

    6-7 سال پیش یه گوشی از من دزدیدن بعد از ردیابی و پیداشدنش دادسرا به من شماره و آدرس سارق رو داد و گفت خودت باید بری گوشیتو تحویل بگیری 😐
    منم دیدم جونم رو بیشتر از گوشیم دوست دارم و نمیتونم برم با کسی که وسط خیابون برام چاقو کشیده مذاکره کنم و گوشیمو بگیرم واسه همین کلا” بیخیالش شدم!

    میخواستم ببینم الان قانون عوض شده؟ خود دادسرا واسه گرفتن گوشی اقدام میکنه؟ یا نه بازم یه اسم و آدرس به من میدن میگن خودت برو گوشیتو بگیر؟

    0
    1. با سلام علی عزیز خوشحالیم که گوشی شما ردیابی شده است بله از طریق کلانتری یا دادسرا اقدام می شود.

      0
  89. سلام .من موبایلم گم شده هست مدلش lava spark 18 می باشد خواستم بپرسم امکانش هست گوشی را غیرفعال کنم تا کسی نتونه ازش استفاده کنه

    0
    1. با سلام دوست عزیز اگر گوشی شما متصل به اینترنت باشد میتوانید رمز بگذارید یا فایل های خود را پاک نمایید برای پیدا شدن گوشی هم میتوانید مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت نمایید زمانی که کسی گوشی شما را پیدا کرد به اطلاع شما برسانیم.

      0
  90. سلام
    نتیجه رد یابی گوشی من در همیاب مثبت شد با پرینت و جعبه گوشی به دادسرا رفتم بعد از طرف دادسرا نامه دادن برای ایرانسل . چند روز بعد یک پیام یرام اومد که پرونده شما به شعبه ۱ دادیاری دادسرا مربوطه فرستاده شده بعد که رفتم دادسرا گفتن باید منتظر پیامک از طرف دادسرا باشی برای روز و ساعت مراجعه اما هنوز بعد از ۱۰ روز خبری نشده
    آیا روال درست همینه و من باید باز منتظر پیامک دادسرا باشم یا مراجعه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

    0
    1. با سلام لیلی عزیز خوشحالیم که گوشی شما ردیابی شده است بله روند به همین صورت می باشد ولی پیشنهاد می شود مجدد پیگیری نمایید.

      0
  91. سلام . وقت بخیر . بنده زمان ردیابی گوشی و برای 45 روز فعال کردم آیا بعد از 45 روز مجدد باید اعلام سرقت کنم

    0
    1. با سلام کاربر گرامی اگر در دوره ردیابی 45 روزه گوشی شما ردیابی نشد میتوانید دوره ردیابی خود را تمدید نمایید و نیازی به اعلام سرقت مجدد نیست و هزینه کمتری دارد.

      0
  92. سلام خسته نباشید گوشی من دزدیده شده و پیدا شد و به ما زنگ زدن بعد ما رفتیم دادگاه گفته که اصلا ثبت نشده

    0
  93. سلام من گوشیمو ۴ سال پیش گم کردم و همه اقدامی کردم برای پیدا کردنش آیا امیدی هست بعد۴سال؟

    0
    1. با سلام دوست عزیز بله اگر مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت کرده اید میتوانید تمدید ردیابی نمایید و یا اگر در سامانه همیاب گوشی خود را ثبت نکرده اید این اقدام را انجام دهید تا ردیابی گوشی شما آغاز شود.

      0
  94. سلام
    ینفر میگه سیم کارتتو بسوزون – ینفر میگه نه بزار روشن باشه شاید گوشی را جواب داد – ینفر میگه برو شکایت کن
    ترو خدا بهم بگید چجوری میتونم پیگیری کنم – ینفر گفت میتونن ریجستریشو بردارن یا عوض کنن و دوباره استفاده کنن-
    گوشی من با اثر انگشت و چهره باز میشد آیا سارق میتونه این قفل ها را باز کنه؟
    اصلا نمیدونم چیکار کنم- لطفا راهنمایی کنید

    1
    1. با سلام مسعود عزیز شما باید سیم کارت موجود در گوشی را بسوزانید تا سارق از سیم کارت شما نتواند سواستفاده کند و مرتکب جرمی شود سپس مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت نمایید تا ردیابی گوشی شما آغاز شود.

      0
  95. سلام
    من یه گوشی شیائومی نوت 8 ده روز پیش خریدم و دیروز به سرقت رفته در این برنامه ثبت نام کردم چجوری پیگیری میشه؟
    آیا امیدی هست که پیدا بشه ؟
    در چه صورت دیگه نمیشه پیداش کرد؟

    0
    1. با سلام مسعود عزیز بابت اتفاقی که برای گوشی شما افتاده است متاسفیم اگر مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت کرده اید زمانی که گوشی شما با سیم کارت روشن شود ردیابی می شود و برای شما پیامک ردیابی ارسال می شود.

      0
  96. سلام گوشی من نتیجه ردیابی اش مثبت اعلام شد برای مراحل بعد که برم مرجع قضایی چقدر طول می کشه گوشیم رو بگیرم؟؟؟

    0
    1. با سلام انسیه عزیز خوشحالیم که گوشی شما ردیابی شده است بین دو هفته تا دوماه این روند طول می کشد.

      0
  97. سلام گوشی من اردیبهشت به سرقت رفته الان تو قسمتی که اطلاعات ثبت شده نوشته شده گوشی قبلا با یک سیم کارت روشن شده که قبلا این پیام نبود میشه بفرمایید چه اقدامی باید انجام بشه؟

    0
    1. با سلام مهسا عزیز خوشحالیم که ردیابی شما مثبت بوده است با پرینت پیام و جعبه گوشی به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  98. سلام.
    گوشی منو با کارتنش از تو خونه دزدیدن. آیا بعد از پیامک مثبت بودن ردیابی، من میتونم کاری از پیش ببرم و آیا به من میگن که چه شماره ای در حال استفاده از گوشی من هست؟ در حالی که کارتنش پیش سارق هست
    ممنون میشم پاسخ بدید

    0
    1. با سلام بهنام عزیز بابت اتفاقی که برای شما افتاده است متاسفیم مشخصات گوشی خود را در سامانه همیاب ثبت نمایید و پس از ردیابی مثبت توسط سامانه با پرینت پیامک ردیابی به مراجع قضایی مراجعه نمایید و در دادگاه اگر گوشی به نام شما رجیستری شده باشد میتوانید مالکیت خود را اثبات نمایید.

      0
  99. سلام خسته نباشید من گوشی رو به یک نفر فروختم ریجستر به اسمه منه ولی پول بهم ندادن و پاسخ گو نیست چیکار کنم باید به دادگاه مراجعه کنم!؟

    0
    1. با سلام محمدرضا عزیز مجدد ازشون درخواست کنید پرداخت کنند اگر امتناع کردند میتوانید در سامانه همیاب اعلام سرقت نمایید.

      0
  100. سلام من گوشیم مفقود شده و در سامانه همیاب ثبت شده دیگر احتیاجی به اطلاع به کلانتری می باشد یا نه

    0
  101. سلام من گوشی اقساط فروختم حالا مشتری قسطاشو پرداخت نمیکنه کدریجستری بنام خودمه وکارتن گوشی هم دستمه چطور میتونم از این طریق گوشیو بگیرم ازشون

    0
    1. با سلام محمد عزیز مجدد ازشون درخواست کنید که قسط را پرداخت کند اگر امتناع کردند میتوانید در سامانه همیاب اعلام سرقت نمایید.

      0
  102. بعد از این که گوشی پیگیری شد و پیامکش اومد چطور گوشی سرقتیمو دریافت کنم؟باید رفت دادگستری یا جای دیگ؟؟

    0
    1. با سلام مهدی عزیز بعد از دریافت پیامک ردیابی مثبت با پرینت پیامک و جعبه گوشی به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  103. سلام
    من از ایرانسل من خطی که داخل گوشی سرقتی بود رو مسدود کردم
    و همان روز در همیاب ۲۴ شکایت کردم
    چند روز بعد،از اپراتور ایرانسل نتیجه مثبت برام ارسال شد
    ایا امکان خطا داره
    مثل اینکه باید ۵ روز بعد اقدام میکردم

    0
    1. با سلام مجید عزیز بله احتمال اینکه اشتباها سیم کارت شما ردیابی شده باشد هست.

      0
  104. من سریال ومشخصات دادم کمتراز۱۰روزکدرهگیری دادن برای شکایت گوشی سرقتی ام ۵۰تومنم شیرینی واریزکردم.دمشون گرم

    0
  105. سلام.من یه گوشی سامسونگa5برای سال۲۰۱۶خریدم.اون زمان انتقال مالکیتی نبودومن استفاده کردم.تاالانم چندتاخط عوض کردم وکلایادم نیست اولین خطمو.به اون کسی که گوشیوازش خریدم هم دسترسی ندارم.ایاممکنه گوشیم مسدودبشه؟؟؟؟

    0
  106. با سلام من سه ماهه ردیابی زدم خبری نشده آیا تا حالا کسی بوده ک بعد چند ماه یا بیشتر ردیابی شده باشه ک من امیدوار یاشم

    0
    1. با سلام محمد عزیز بله مواردی هم بوده است که بعد از یکسال گوشی ردیابی شده است.

      0
  107. با سلام
    من گوشیم سرقت شده و دیروز تو سامانه شما ثبت کردم. آیا نیازی هست به مرجع قضایی هم شکایت کنم؟ ضمن اینکه کلانتری هم رفتم.

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت اتفاقی که برای گوشی شما افتاده است متاسفیم میتوانید شکایت کنید ولی بعد از ردیابی مثبت توسط سامانه همیاب برای شما پیامک ارسال می شود و با پرینت پیامک و جعبه گوشی باید به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  108. سلام وقت بخیر
    من گوشیمو بیس روز پیش گم کردم ولی هنوز خبری نشده
    اگه برد گوشیو عوض کنن بازم ردیابی میشه

    0
    1. با سلام دوست عزیز خیر نمیتوان ردیابی کرد اما این کار نیاز به تخصص بالایی دارد و با توجه به آمار این اقدام کمتر صورت میگیرد.

      0
  109. سلام
    گوشیم یک ماه هست که ردیابی شده هنوز جواب ردیابی برای ما ارسال نشده حالا باید چیکار کرد

    0
    1. با سلام علی عزیز با پشتیبانی تماس بگیرید راهنماییتون می کنند.
      ۴۱۴۱۰ – ۵۱ (۹۸+)

      0
  110. قبلا که گوشی من سرقت شد وقتی به این سایت مراجعه کردم امکان ارائه خدمات رو ممکن ندونستند و ظاهرا باید از قبل در این سایت ثبت نام میکردم و گوشی هام و معرفی میکردم . اون گوشی پیدا نشد …. آیا الان باید برای گوشی های جدیدم ثبت انجام بدم ؟ آیا داشتن این پشتیبانی مشمول هزینه هست ؟ اگر هزینه دارد چقدر ؟

    0
    1. با سلام علی عزیز با پشتیبانی تماس بگیرید راهنماییتون می کنند.
      ۴۱۴۱۰ – ۵۱ (۹۸+)

      0
  111. سلام.خواستم تشکرویژه داشته باشم از همیاب24
    همین الان ساعت 11جمعه پیام ردیابی شما مثبت است…رسید
    یه خاطره جالب هم دارم بعدا مینویسم

    0
    1. با سلام دوست عزیز خوشحالیم که ردیابی شما مثبت شده است و به ما اطلاع دادید.

      0
  112. سلام خسته نباشید. گوشی من ۳ ماه پیش دزدیده شد و توی همیاب واسه دو ماه ردیابیشو ثبت کردم. اگه الان سیمکارت بندازن و روشن کنن میتونن ازش استفاده کنن؟

    0
    1. با سلام علیرضا عزیز زمانی که گوشی شما با سیم کارت روشن شود ردیابی می شود و پیامک ردیابی مثبت برای شما ارسال می شود.

      0
  113. سلام
    ی سوال من گوشیم رو به یک آشنا فروختم با یک چک غیر معتبر ولی کارتون گوشی. دستمه الان 6 ماه میشه چطوری میتونم اقدام کنم چون چکش هم قرض الحسنه هست و اعتباری نداره؟

    0
    1. با سلام محمدرضا عزیز ابتدا صبحت کنید اگر نخواستن هزینه رو پرداخت کنند میتوانید مشخصات گوشی را در سامانه ثبت و اعلام سرقت نمایید.

      0
  114. سلام،من گوشیم به نام برادرمه بعد از ردیابی مثبت خودم باید پیگیری کنم یا اون؟

    0
    1. با سلام احمد عزیز باید برادر شما با مدارک شناسایی به مراجع قضایی بعد از ردیابی مثبت مراجعه کند.

      0
  115. سلام من به اشتباه در زمان ثبت اطلاعات گوشی یکی از imeiرو پثبت کردم در صورتی که گوشی دو سیم کارت هست الان باید چیکار کنم و میخوام شماره موبایلم رو هم تغییر بدم

    0
    1. با سلام دوست عزیز با پشتیبانی تماس بگیرید تا راهنماییتون کنند.
      ۴۱۴۱۰ – ۵۱ (۹۸+)

      0
  116. سلام برام پیامک اومده که ردیابی مثبت بوده از اپراتور ایرانسل بعد یک کد پیگیری برام فرستاده و گفته که برو دادگستری من‌ دقیقا باید چیکار کنم

    0
    1. با سلام حامد عزیز به همراه پرینت پیامک ردیابی مثبت و جعبه گوشی به مراجع قضایی مراجعه نمایید و شکایت نمایید، برای اطلاع کامل از مراحل با پشتیبانی تماس بگیرید.
      ۴۱۴۱۰ – ۵۱ (۹۸+)

      0
  117. جواب مثبت آمد میخوام بدونم کدام شماره از گوشیم استفاده کرده بجز مراحل دادگاه و پاسگاه چطور میتونم دسترسی به شماره داشته باشم شاید توافق کردم

    0
    1. با سلام دوست عزیز خوشحالیم که ردیابی شما مثبت شده است این اقدام وجود ندارد و اپراتور شماره را برای دادگاه ارسال می کند.

      0
  118. سلام من گوشی مهرماه پارسال بسرقت رفت ثبت همیاب ۲۴هم کردم اماتابحال خبری نیست .چطوری میتونم پیگیری کنم !؟ممنون.

    0
    1. با سلام دوست عزیز بابت این اتفاق متاسفیم با پشتیبانی ما تماس بگیرید.
      ۴۱۴۱۰ – ۵۱ (۹۸+)

      0
  119. من گوشیم سرقت شده درسامانه ثبت کردم وهزینه اشو پرداخت کردم بعداز 25 روز استعلام گرفتم از سایت زده ثبت نشده چطورامکان داره؟وقتی پیامک تاییدم اومد برام

    0
  120. باسلام من گوشیم گم شده امروز ثبت کردم برای دوماه و هزینشم پرداخت کردم، دیگه نیازی نیست که کاری بکنم؟ یا مراجع قضایی برم؟

    0
    1. با سلام یوسف عزیز در هنگامی که در گوشی شما سیم کارت قرار بگیرد گوشی شما ردیابی خواهد شد و بعد از دریافت پیامک ردیابی مثبت از طرف سامانه همیاب با پرینت پیامک و جعبه گوشی به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  121. سلام خدمت دوستان و عزیزان زحمت کش همیاب24..بنده دو سه روز پیش گوشیم رو تو سامانه ثبت کردم بعنوان گوشی سرقتی..حالا اگه گوشیم سیم کارت بندازن روش و اولین پیامک از طرف سامانه براش ارسال بشه آیا خبری در این رابطه به خودمم میدن؟؟؟ مثلا اینکه بگن که گوشی شما سیم کارت گذاشتن داخلش؟؟یا اولین پیامک از طرف سامانه دریافت و تحویل داده شد…ممنون میشم اگه بی زحمت جوابمو بدین

    0
    1. با سلام پدرام عزیز در زمانی که ردیابی شما مثبت شود برای شماره ای که در سامانه ثبت کرده اید پیامک ردیابی مثبت ارسال می شود و پس از دریافت پیامک با پرینت پیامک ردیابی مثبت و جعبه گوشی به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

      0
  122. سلام خسته نباشید سامانه همیاب ۲۴ گوشی سرقی ثبت کردم این الان هر سیمکارتی بندازه داخلش چه ایرانسل چه همراه اول معلوم میشه هر سیمکارتی

    0
    1. با سلام کاربر گرامی بله در پیامک ردیابی مثبت به شما اطلاع داده میشود سیم کارت گذاشته شده از چه اپراتوری بوده است.

      0
  123. من الان سه ماه داره میشه گوشیم هم گرونتر شده و نو خریده بودم اما هنوز خبری ازش نیست ۵ میلیون پولش دادم و فقط دو روز دستم بود . شکایت هم تنظیم کردم اما هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتم.
    ۶۰ روزه فعال کردم همیاب رو الان تموم شده هرکار میکنم دوباره فعال کنم میگن که شماره سریال گوشیم قبلا ثبت شده?? یعنی پیگیری میشه یا خودمو اتیش بزنم ؟

    0
    1. با سلام سمیرا عزیز بابت این اتفاق متاسفیم با پشتیبانی تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم رو به اطلاعتون برسونند.
      ۴۱۴۱۰ – ۵۱ (۹۸+)

      0
  124. سلام.یه سوال داشتم.اگه گوشی رو دزد بزن و سیمکارت روش نزار پیدا میشه؟ممنون میشم اگه جواب بدید

    0
    1. با سلام سعید عزیز خیر اما سامانه همیاب از روش های دیگری برای پیدا کردن گوشی شما استفاده می کند.

      0
  125. خیالتون جم باشه همیاب 24 راحت پیدا میکنه چون هیچ استفاده نمیتونه بکنه یا باید بشکونه بندازه دور یا ببین دست کدوم بدبخت بیچاره میوفته

    0
  126. واقعا تز همیاب 24 ممنونم‌ که زود گوشیمو پیدا گرد گوشیم‌ مدل بالا هم‌ بود از نیروی انتظامی هم تشکر میکنم خیلی زحمت کشیدن دستشون درد نکنه خوشحالم الان میدا شد گوشیم بعد از 4 ماه بدون گوشی ادم میتونه بمونه اخه….ولی همیاب 24 حرف نداره عالیه یعنی دزد با گوشی کاری نمیتونه بکنه زیر 1 ماه واسه من پیدا شد چون به کرونا خوردیم‌ همه جا تعطیل بود الانوباز بود گوشیم دستم بود….اصلا نترسین با گوشیتون هیچ کادی نمیتونن بکنن هیچ استفاده نمیتونن بکنن خیالتون جم…ولی خیلی خوشخالم چون گوشی مفت از ماشینم برداشت فرار کرد رفت…خداروشکر پیدا شد ففط…یه سوال داشتم دزد حالا هرکیه زندانی داره بچها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اواین بارمه میرم دادگاه اخه

    0
    1. با سلام کاربر گرامی خوشحالیم که گوشی شما ردیابی شده است. بله سارق بین شش ماه تا ۳ سال حبس تعزیری و تا ۷۴ ضربه شلاق مطابق ماده ۶۵۶ قانون مجازات بخش تعزیرات خواهد داشت.

      0
  127. سلام گوشی داشتم دزدین، اگه از لجبازی گوشی بشکنن آیا می شود ردیابی کرد، یا اگر قبل از شکستن یه لحظه سیم کارت انداخته باشن، مشخص میشه، ممنون میشم راهنمایی کنید

    0
    1. با سلام دوست عزیز اگر گوشی شما با سیم کارت روشن شود ردیابی می‌شود اما در همیاب24 از روش های دیگری نیز برای ردیابی استفاده می‌شود.

      0
  128. سلام گوشی من یک سال پیش گم شده ودرسامانه همیاب ردیابی ۳ماهه ثبت کردم وپیدانشد الان می خوام دوباره تمدید کنم وارد سامانه میشم و سریال گوشی رو میزنم میگه این گوشی یک سال قبل ثبت شده چیکار باید کنم

    0
  129. سلام خسته نباشید ،گوشیم سه سال پیش گمشده و هنوز خبری نیست ،تا چند وقت مراجع پیگیری میکنن؟؟؟

    0
  130. ببخشید گوشیه یکی از اقوام در کربلا گم شده و بعد از یکسال دو تا از شماره های من توی اون فعال شده در حالیکه روحم از این موضوع خبر نداره و هیچ وقت هم من کربلا نرفتم . چطور می تونم ثابت کنم .

    0
    1. با سلام کاربر گرامی سامانه ما در زمینه ردیابی گوشی های سرقتی می‌باشد بهتره از سامانه همتا سوال نمایید.

      0
  131. با عرض سلام وخسته نباشید
    بعد از اینکه نتیجه ردیابی مثبت شد و شکوائیه رو انجام دادیم .نامه مربوط ب سامانه همیاب ک دران کد پیگیری ثبت شده رو خودمون باید ب اپراتور مربوطه ببریم یا دادسرا خودش بررسی مکنه .الان من شکایت کردم ولی دیگه نامه ایی مبنی بر پیگیری کد سامانه همیاب ب بنده ندادن؟

    0
  132. ی سوال
    ی نفر گوشیشو گم کرده ردیابی کرده مثبت شد نتیجه اش
    ابلاغیه اومد دو سه مرتبه از دادگاه که بره جلسه متاسفانه سر کار بوده نتونسته بره پرونده مختومه شده
    حالا چیکار کنه از اول شکایت کنه؟
    یا اینکه اون پرونده مختومه رو میتونه ادامه بده
    برج۵ سال قبل بوده
    ..

    0
    1. کاربر گرامی سلام عرض ادب
      در این باره لطفا با بخش پشتیبانی سامانه همیاب24 به شماره 05141410 تماس بگیرید و مشکل را مطرح کنید، همکارانم در این بخش شما را راهنمایی می کنند.

      0
  133. سلام
    بنده یک موبایل از کشور افغانستان خریده ام، که البته جعبه و هیچ چیز دیگری ندارد.
    گوشی ساخت 2016 است، از کجا باید بفهمم که دزدی می‌باشد یا خیر، چون اگر وارد ایران شوم امکان دارد به مشکل بخورم.
    هر چه از طریق برنامه رهیاب تلاش کردم نتیجه ای نگرفتم، ممنون میشوم اگر این را چک کنید:
    353767080983320

    0
    1. کاربر عزیز گوشی های مسافری برای استفاده در داخل کشور حتما باید از طریق سامانه همتا ثبت و فعال شوند در عیر اینصورت دستگاه مورد نظر بعد مدت کوتاهی غیر قابل استفاده خواهد شد.

      0
  134. سلام وقت شما بخير.ببخشيد من از عراق يه گوشي هديه برام اوردن كه احتياج به رجستري.و مالكيت نداشت.و ازم دزديدن كارتون گوشي رو دارم خواستم بدونم پيدا ميشه .و بعد براي گرفتن گوشي دچار مشكل نميشم..

    0
    1. کاربر عزیز و گرامی برای فعال شدن فرآیند ردیابی می توانید مشخصات دستگاه سرقتی را در سامانه همیاب24 ثبت کنید. داشتن کارتن گوشی برای اثبات مالکیت کفایت می کند، در خصوص رجیستری گوشی نیز از طریق سامانه همتا پیگیری نمایید.

      0
  135. سلام یعنی اگر گوشی دزدیده شد دیگه به کلانتری مراجعه نکنیم ؟ یا به ۱۱۰ زنگ نزنیم؟

    0
    1. کاربر عزیز، بعد از اعلام سرقت در سامانه همیاب24 و دریافت نتیجه ردیابی می توانید ادامه را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید. جهت اطمینان می توانید به اداره آگاهی نیز مراجعه کنید.

      0
  136. سلام من تلفن همراه توو مسافرت خارج از كشور توو تاكسي جا گذاشتم،چه راهكاري داره واسه پيدا كردنش؟

    0
  137. سلام من از سایت دیوار یه گوشی میخوام بخرم اما طرف شماره سریالو نمیده استعلام بگیرم از همیاب خودش هم استعلام نمیگیره نتیجشو برام بفرسته به نظرتون میتونه سرقتی باشه؟

    0
    1. بله کاربر گرامی این احتمال وجود داره قبل از خرید حتما از سامانه همیاب رجیستر بودن و سرقتی نبودن گوشی رو باید استعلام بگیرید

      2
  138. این کارا چه فایده ای داره وقتی میتونن گوشیو راحت از مرز خارج کنن

    2
    1. کاربر عزیز همیاب 24 از طریق همکاری با کلانتری ها و بازرسی های مرزی این اطمینان رو به شما میده که هیچ گوشی از مرزهای کشور خارج نخواهد شد

      2
      1. سلام و عرض ادب:
        سلام مدتی هست گوشیم از تو ماشینم سرقت شده یکی از دوستان میگفت تا وقتی که شخص سارق توی گوشی سیمکارت نندازه به هیچ عنوان پیگیری نمیشه، مثلا روشنش کنه ولی بدون سیمکارت.آیا همینطوره؟
        لطفا راهنماییم کنید

        0
      2. با سلام دوست عزیز، ردیابی سامانه همیاب24 از نوع ردیابی اپراتوری‌است و با فعال شدن سیم‌کارت برروی گوشی شما فعال و ردیابی خواهد شد. جهت اطلاع شما عزیزان متاسفانه ردیابی‌های متعدد مکانی قابلیت پیگیری قضایی و قانونی و سندیت کامل را ندارند هرزمان در گوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار بگیرد ردیابی شده و از طریق پیامک تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده خواهد شد.
        در لینک زیر اقدام به ثبت مشخصات گوشی سرقتی خود بفرمایید و ردیابی آن را فعال کنید تا هرزمان در گوشی سرقتی شما سیم‌کارتی قرار گرفت ردیابی شده و از طریق پیامک و تماس تلفن گویا به شما اطلاع داده شود https://hamyab24.ir/l/eg

        1