استعلام رجیستری و سرقتی گوشی close

Hemta-Smartphone-Registry-System
تعداد بازدید ها43
تعداد بازدید ها90.7k

همتا- سامانه رجیستری گوشی‌های هوشمند | Hamta

۱۸ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه: 8 دقیقه

سامانه همتا چیست؟ این سوالی است که هنگام خرید یا فروش گوشی احتمالا بارها آن را شنیده‌اید. همتا، سامانه‌ای است برای ثبت اطلاعات گوشی موبایل که خدماتی از جمله رجیستری گوشی‌های هوشمند، انتقال مالکیت و … را به کاربران در سراسر کشور ارائه می‌دهد. در ادامه این مقاله قصد داریم که به طور کامل راجب خدمات سامانه همتا صحبت کنیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

سامانه همتا (Hamta) چیست و چه کاربردی دارد؟

سامانه همتا، سامانه‌ی ثبت و رجیستری تلفن‌های همراه می‌باشد که از روش‌های مختلفی نظیر سایت همتا، کد دستوری #7777*، پیامک و اپلیکیشن همتا در دسترس می‌باشد.

برای دسترسی به تمام قابلیت‌های این سامانه باید در سایت سامانه‌ همتا به آدرس hamta.ntsw.ir ثبت‌نام کنید.

برای مثال در صورتی که بخواهید برای انتقال مالکیت گوشی‌ هوشمند خود‌ به سیم‌کارت دیگری اقدام کنید، باید حتما در سایت همتا ثبت نام کرده باشید.

با استفاده از سیستم همتا تمامی گوشی‌های عرضه شده به بازار ملزم به ثبت و اصالت سنجی در این سامانه با استفاده از کد ‏IMEI هستند. هر فرد پس از ثبت، تاییدیه دریافت کرده و با اطمینان کامل می‌تواند اقدام به خرید و استفاده از آن ها نماید.

برای تایید اصالت سنجی و یا فعال سازی موبایل خود در سامانه نیازی به ثبت نام در این سایت نیست، اما برای استفاده از سایر خدمات ارائه شده، ثبت نام در سامانه الزامی است.

سامانه همتا

برای بررسی اصالت گوشی، انتقال مالکیت و استعلام رجیستری می‌توانید به سایت همتا یا سامانه همتا به نشانی hamta.ntsw.ir مراجعه کنید. در همتا خدماتی مانند فعال‌سازی، ثبت و استعلام گوشی به‌صورت آنلاین و با استفاده از کد ملی و کد IMEI در دسترس کاربران قرار دارد.

ورود به سامانه همتا hamta.ntsw.ir

برای ورود به سامانه همتا شما باید ابتدا وارد سامانه همتا به آدرس hamta.ntsw.ir شوید.

در صفحه ای که برای شما باز می‌شود گزینه “ثبت نام” را انتخاب کنید.

سامانه همتا

در کادر مربوطه شماره تلفن همراه‌تان را وارد کنید و روی گزینه “ادامه” کلیک کنید.

ورود به سامانه همتا hamta.ntsw.ir

در این صفحه از ثبت نام سامانه همتا، شماره ملی و تاریخ تولدتان را به دقت وارد کنید و روی گزینه “ادامه” بزنید.

ورود به سامانه همتا hamta.ntsw.ir

صفحه بعدی اطلاعاتی همچون: نام، نام خانوادگی، جنسیت و نام پدر را مشاهده می‌کنید که در صورت مطابقت داشتن اطلاعات، گزینه “ادامه” را بزنید.

ورود به سامانه همتا hamta.ntsw.ir

در این مرحله شما باید یک رمز عبور انتخاب کنید و گزینه “پایان” را بزنید.

ورود به سامانه همتا hamta.ntsw.ir

بعد از پایان مراحل ثبت نام همتا شما با صفحه ای مانند زیر مواجه میشوید که از این به بعد میتوانید از تمامی خدمات همتا استفاده کنید.

ورود به سامانه همتا hamta.ntsw.ir

البته دقت کنید که تمامی خدمات سامانه همتا نیازی به ثبت نام و ورود به همتا ندارند و شما می‌توانید از خدماتی همچون استعلام اصالت و فعال سازی گوشی بدن ثبت نام در سایت hamta، استفاده کنید.

همیاب24

خدمات سامانه همتا در زمینه رجیستری گوشی‌های هوشمند:

در ادامه تمامی خدمات سایت همتا را به طور کامل به شما توضیح می‌دهیم.

سامانه همتا

استعلام رجیستری گوشی (استعلام اصالت تلفن همراه)

در زمان خرید گوشی‌ هوشمند پیش از آنکه به سراغ فعال‌سازی گوشی در سامانه همتا بروید و به ‌اصطلاح گوشی‌ هوشمند خود را رجیستر کنید، در مرحله اول باید از طریق شناسه‌ی ۱۵ رقمی IMEI که روی جعبه‌ی گوشی درج شده است برای استعلام رجیستری گوشی در سایت همتا اقدام کنید و از رجیستر بودن گوشی اطمینان حاصل کنید.

نکته: شما میتوانید از طریق سامانه همیاب 24 به طور همزمان رجیستر بودن و سرقتی نبودن دستگاه را استعلام بگیرید.
برای استعلام رجیستری گوشی و استعلام سرقتی گوشی کلیک کنید.


در مرحله‌ی دوم پس از اطمینان از رجیستری گوشی نوبت به تطبیق IMEI گوشی با کدی است که روی بسته‌بندی درج شده است.

برای اینکار باید بسته‌بندی گوشی‌ هوشمند را باز کنید و پس از روشن کردن گوشی، کد #۰۶#* را وارد کنید. نتیجه‌ی وارد کردن این کد در گوشی، نمایش کد IMEI روی صفحه‌ی نمایش است که می‌توان آن را با کد درج ‌شده روی بسته‌بندی گوشی مطابقت داد.


نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، اختصاص دو کد IMEI‌ منحصربه‌فرد برای گوشی‌های هوشمند دو سیم‌کارته است که باید هر دوی این کدها را برای استعلام گوشی چک کرد.

پیشنهاد می‌شود مطلب استعلام گوشی سرقتی، تبلت و لپ تاپ | استعلام رجیستری گوشی را مطالعه کنید.

فعال‌سازی تلفن همراه در سامانه همتا

پس از استعلام همتا (رجیستری و سرقتی) گوشی و چک کردن یکسان بودن کد IMEI ثبت‌ شده روی جعبه با کدی که روی بسته‌بندی مشاهده می‌کنیم، نوبت به فعال‌سازی گوشی در سامانه hamta می‌رسد.

برای فعال سازی گوشی هوشمند مورد نظر باید یک کد فعال سازی توسط فروشنده در اختیار خریدار قرار بگیرد. این کد فعال سازی 6 رقمی و یکبار مصرف است.

برای آموزش فعال سازی گوشی مطلب نحوه فعال‌سازی گوشی در سامانه همتا | رجیستری گوشی را مطالعه کنید.

انتقال مالکیت گوشی در سامانه hamta

در صورتی که فردی بخواهد تلفن همراه خود را به شخص دیگری بفروشد، بایستی با استفاده از فرآیند انتقال مالکیت گوشی، تلفن همراه را برای سیم‌کارت شخص خریدار، فعال نماید.

دقت داشته باشید در صورتی که به هر دلیلی فرآیند انتقال مالکیت گوشی انجام نپذیرد، فرد خریدار می‌تواند از تلفن همراه استفاده کند ولی معامله بدون سند انجام داده است.

برای آموزش انتقال مالکیت گوشی مطلب نحوه انتقال مالکیت گوشی در سامانه همتا | Hamta را بخوانید.

رجیستری گوشی مسافری در سامانه همتا

مسافرانی که از خارج از کشور گوشی تلفن همراه یا تجهیزات دارای سیم‌کارت خریداری و به همراه خود وارد کشور می‌کنند، باید شناسه بین‌المللی ۱۵ رقمی یا همان کد IMEI دستگاه مورد نظر را در گمرک محل ورود خود ثبت کنند.

مسافران در هنگام ثبت شناسه گوشی تلفن همراه خود باید عوارض گمرکی آن را پرداخت و رسید آن را نزد خود نگهداری کنند.

مسافران پس از دریافت کد فعال‌سازی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، باید آن را در سایت سامانه همتا به آدرس Hamta.ntsw.ir ثبت کنند.

برای آموزش کامل رجیستر کردن گوشیهای همراه مسافری در سامانه همتا کلیک کنید.

“افزودن دستگاه” برای گوشی‌های روشن قبل از شروع طرح رجیستری

در صورتی که دستگاه شما پیش از شروع طرح رجیستری، روشن بوده، می‌توانید به کمک فرآیند “افزودن دستگاه” در سامانه hamta آن را تحت مالکیت قطعی سیم‌کارت خود درآورید.

بعد از انجام فرآیند افزودن دستگاه شما قادر خواهید بود فرآیندهای سامانه همتا، از قبیل انتقال مالکیت و … را برای آن دستگاه انجام دهید.

برای آموزش فرآیند “افزودن گوشی” در سامانه همتا کلیک کنید.

تعریف “سیم‌کارت بهره‌بردار” در سامانه همتا

تعریف سیم‌کارت بهره‌بردار در سامانه hamta:

در صورتی که دستگاه شما دارای دو اسلات (شکاف برای قرارگیری سیم‌کارت) می باشد و دستگاه قبل از شروع طرح رجیستری، روشن بوده است و تحت مالکیت یکی از سیم‌کارت‌های شما قرار دارد اما برای سایر شناسه‌های آن (سایر سیم‌کارت‌های روی دستگاه) پیام انتقال مالکیت گوشی با مهلت قطع دریافت می‌کنید، لازم است که با ورود به سامانه hamta برای آن شناسه، سیم‌کارت بهره‌بردار تعریف نمائید.

برای آموزش نحوه تعریف “سیم‌کارت بهره‌بردار” در سامانه همتا کلیک کنید.

نکته پایانی

در پایان باید به این نکته اشاره کنیم که فروشندگان گوشی‌ هوشمند نباید در قبال انجام فعال‌سازی، هزینه‌ای از خریداران دریافت کنند.

کاربران می‌توانند در صورت بروز مشکل فنی شامل دریافت نکردن سرویس از شبکه‌ی مخابراتی با وجود طی کردن تمام مراحل فعال‌سازی و دریافت پیامک تأیید، با مرکز تماس طرح همتا به شماره‌ی ۰۹۶۳۶۶ تماس حاصل کنند.

ضمنا در صورت بروز هر گونه مشکل یا شکایت در زمینه‌ی استعلام، انتقال مالکیت گوشی، دریافت هزینه‌ی فعال‌سازی، جعل در فاکتور و شماره‌ی سریال تجهیزات و مشکلات گمرکی، کاربران می‌توانند با مرکز تماس طرح همتا به شماره‌ی ۰۹۶۳۶۶ یا سازمان تعزیرات به شماره‌ی ۱۳۵ تماس حاصل کنند.

دیدگاه ها و تجربیات خود، پیرامون این نوشته را با ما در میان بگذارید

4.5/5 - (58 امتیاز)
ردیابی گوشی و کالای دیجیتال
بیمه موبایل همیاب24اپلیکیشن ضدسرقت همیاب24

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید

نظرات کاربران